1ο CBE JU Stakeholder Forum

Η Σύμπραξη για την Κυκλική και Βιο-βασισμένη Οικονομία (CBE JU) διοργανώνει στις 6 και 7 Δεκεμβρίου το πρώτο διά ζώσης CBE JU Stakeholder Forum, στο συνεδριακό χώρο The Egg στις Βρυξέλλες. Η εκδήλωση είναι εστιασμένη στις προοπτικές εξέλιξης του κλάδου της κυκλικής και βιο-βασισμένης οικονομίας στην Ευρώπη, όπως τονίζεται και στον τίτλο της (“What next for the European bio-based sector?”), ενώ αναμένεται να προσελκύσει περίπου 600 παρευρισκόμενους.

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στις θεματικές της τόνωσης της ζήτησης για κυκλικές και βιο-βασισμένες λύσεις, της διευκόλυνσης των επενδύσεων και της κλιμάκωσης (scale up) της κυκλικής, βιο-βασισμένης παραγωγής στον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά και των απαιτούμενων δράσεων έρευνας και καινοτομίας ώστε να διατηρηθεί η ευρωπαϊκή πρωτοκαθεδρία στον βιο-βασισμένο κλάδο μεσομακροπρόθεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συζητήσεις θα εμπλουτιστούν με την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και ανταλλαγής εμπειριών, ενώ παράλληλα θα διοργανωθεί σειρά από διαδραστικά εργαστήρια και έκθεση με τη συμμετοχή καινοτόμων έργων που χρηματοδοτούνται από τη CBE JU.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα. Εγγραφές γίνονται αποδεκτές έως τις 24 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείστε να ακολουθείτε το hashtag #CBESF23 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να εγγραφείτε στο σχετικό newsletter.

Date

Δεκ 06 - 07 2023
Expired!

Time

Όλη Μέρα

Περισσότερες Πληροφορίες

Read More

Τοποθεσία

The Egg
Βρυξέλλες
ΕΓΓΡΑΦΗ