3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Συνδεδεμένη και Αυτοματοποιημένη Οδήγηση (EUCAD 2021)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με το έργο ARCADE διοργανώνουν το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Συνδεδεμένη και Αυτοματοποιημένη Οδήγηση (EUCAD 2021), που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 20 μέχρι τις 22 Απριλίου 2021.

Το EUCAD 2021 θα είναι ένα υψηλού επιπέδου συνέδριο κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν κοινωνικά οφέλη απέναντι σε τρέχουσες προκλήσεις. Είναι το μόνο συνέδριο σε ευρωπαϊκό επίπεδο που συνδέει πολιτικούς ηγέτες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Κράτη – Μέλη, με υψηλά στελέχη προερχόμενα από τη βιομηχανία, την ερευνητική κοινότητα και τις οδικές αρχές, με στόχο τη συζήτηση και την ανταλλαγή εμπειριών πάνω στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και πολιτικές στον τομέα της συνδεδεμένης και αυτοματοποιημένης οδήγησης.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της νέας Ευρωπαϊκής Σύμπραξης που σκοπεύει να ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον Ορίζοντα Ευρώπη, στη θεματική περιοχή της Συμμετοχικής, Συνδεδεμένης και Αυτοματοποιημένης Κινητικότητας. Η σύμπραξη στοχεύει στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών προσπαθειών για τη μετάβαση σε έξυπνες, καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας για όλους.

Date

Απρ 20 - 22 2021
Expired!

Time

Όλη Μέρα

Περισσότερες Πληροφορίες

Read More
ΕΓΓΡΑΦΗ