Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για την έρευνα και την καινοτομία στον τομέα της Υγείας

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas και κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα, σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 (16:00-18:30) με τίτλο Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για την έρευνα και την καινοτομία στον τομέα της Υγείας στον Ορίζοντα Ευρώπη. H εκδήλωση θα εστιάσει στο πρόγραμμα εργασίας για το 2021-2022 και διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου (ΙδΕΚ).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες προκηρύξεις που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στην εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα η Δρ Χριστίνα Κυριακοπούλου (Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας, Ευρωπαϊκή Επιτροπή), θα παρουσιάσει το στρατηγικό πλαίσιο του Health Cluster, το πρώτο πρόγραμμα εργασίας του (2021-2022), καθώς επίσης και συμβουλές σχετικά με τον αντίκτυπο των έργων (IMPACT section) στις προτάσεις που θα υποβληθούν στην εν λόγω θεματική.

Επιπρόσθετα, οι Εθνικοί Εκπρόσωποι και Εμπειρογνώμονες για το Health Cluster θα κάνουν κάποιες πρώτες προκαταρκτικές τοποθετήσεις σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για την Έρευνα και την Καινοτομία στον τομέα της Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ekt.gr/el/news/26133

Date

Ιούλ 14 2021
Expired!

Time

4:00 pm - 6:30 pm