Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο “EuroNanoForum 2021”

Στις 5 και 6 Mαΐου 2021, πραγματοποιείται το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο στον τομέα των νανοτεχνολογιών  “EuroNanoForum 2021”.

Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πορτογαλικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και θα επικεντρωθεί στις νανοτεχνολογίες και τα προηγμένα υλικά, τα οποία είναι απαραίτητα όχι μόνο για τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα πολλών συσκευών, μηχανολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών, αλλά και για την περιβαλλοντική τους συμμόρφωση.

Τα προηγμένα υλικά θεωρούνται θεμελιώδους σημασίας για την πράσινη μετάβαση, ενώ θα αναδειχθεί ο ρόλος των βιομηχανιών που βασίζονται στην ευρεία χρήση νανοτεχνολογιών για μια πράσινη και ανθεκτική Ευρώπη.

Το συνέδριο “EuroNanoForum 2021” έχει στόχο να φέρει κοντά όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη από τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, την ερευνητική – ακαδημαϊκή κοινότητα,  τους δημόσιους φορείς, τις περιφέρειες, εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών, επενδυτές κ.ά, προκειμένου να αποτελέσει πεδίο συζήτησης και συνδιαμόρφωσης καινοτόμων λύσεων.

Σχετικό νέο: Πορτογαλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Tags: ,

Date

Μάι 05 - 06 2021
Expired!

Time

Central European Time (CET)+1
11:00 am - 7:00 pm

Περισσότερες Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες