ΕΙΤ Jumpstarter Grand Final – 1 Δεκεμβρίου 2021: Γνωρίστε τις πιο ελπιδοφόρες young tech start-up ομάδες του 2021

To European Innovation Council (EIT) στο πλαίσιο του εμβληματικού προγράμματος “Jumpstarter” διοργανώνει διαδικτυακά, εκδήλωση με τίτλο: “Jumpstarter Grand Final”, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 (CET).

Το EIT Jumpstarter είναι ένα πρόγραμμα προ-επιτάχυνσης που απευθύνεται σε ερευνητές, διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές με λαμπρές ιδέες. Πρόκειται για το εμβληματικό πρόγραμμα του ΕΙΤ σε συνεργασία με τα KICs, που υλοποιείται για 5η φορά. Στο πρόγραμμ αυτό συμβάλουν τα ακόλουθα EIT KICs:: EIT Health, EIT Food, EIT RawMaterials, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing και EIT Urban Mobility.

Στο πρόγραμμα επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν 220 ομάδες, εκ των οποίων 42 ομάδες με τις καλύτερες σε βαθμολογία προτάσεις, προκρίθηκαν στον Μεγάλο Τελικό, όπου θα παρουσιάσουν τα start-up έργα τους σε πάνελ επιτροπής αξιολογητών.

Μετά την Τελετή Απονομής, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους φιναλίστ και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του προγράμματος στην ειδικά σχεδιασμένη διαδικτυακή πλατφόρμα δικτύωσης.

Ο Μεγάλος Τελικός είναι ανοιχτός στο ευρύ κοινό, αλλά απαιτείται εγγραφή. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για την εγγραφή σας: https://registration.eitjumpstarter.eu/#/

 

Date

Δεκ 01 2021
Expired!

Time

1:00 pm - 1:00 pm

Περισσότερες Πληροφορίες

Read More

Τοποθεσία

Online

Διοργανωτής

European Innovation Council (EIT)
ΕΓΓΡΑΦΗ