Εκδήλωση ενημέρωσης και δικτύωσης για το Cluster 3 – Civil Security for Society

Η κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης και δικτύωσης για τη θεματική περιοχή του Ορίζοντα Ευρώπη Cluster 3 – Civil Security for Society (Horizon Europe Cluster 3 Info Day and Brokerage Event) διοργανώνεται στις 27 και 28 Ιουνίου στις Βρυξέλλες και διαδικτυακά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής για τη θεματική περιοχή της Ασφάλειας SEREN5 σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενημέρωσης στις 27 Ιουνίου, θα παρουσιασθούν οι προκηρύξεις του 2023 για τη θεματική περιοχή Cluster 3 – Civil Security for Society, οι οποίες θα ανοίξουν στο τέλος Ιουνίου, με προθεσμίες υποβολής προτάσεων τον Νοέμβριο του 2023. Στις 28 Ιουνίου θα λάβει χώρα η εκδήλωση δικτύωσης κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με δυνητικούς εταίρους, ενώ στο πλαίσιο του Pitch Session θα παρουσιασθούν ιδέες για έργα με σκοπό τον σχηματισμό κοινοπραξιών. Την ίδια μέρα διοργανώνεται το σεμινάριο “Proposal Preparation and How do build a Consortium”.

Εγγραφές:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή για κάθε μέρος της εκδήλωσης καθώς και για συμμετοχή διά ζώσης ή διαδικτυακά εδώ.

Σημαντική σημείωση: Λόγω του περιορισμένου χώρου, για τις εγγραφές για συμμετοχή διά ζώσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εάν οι θέσεις καλυφθούν, οι εγγραφές θα κλείσουν πριν την προγραμματισμένη προθεσμία που είναι στις 22 Ιουνίου 2023.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν την ιδέα τους για έργο (project idea) στο Pitch Session, θα πρέπει να στείλουν την παρουσίασή τους στο ειδικό template μέχρι τις 2 Ιουνίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο Pitch Session είναι διαθέσιμες εδώ.

 

Date

Ιούν 27 - 28 2023
Expired!

Time

9:00 am - 6:00 pm