Εργαστήριο διαβούλευσης για τους ενδιαφερόμενους φορείς του Ευρωπαϊκού ATM Master Plan για την διαχείριση της Eναέριας Kυκλοφορίας

Η Κοινή Επιχείρηση SESAR (SESAR Joint Undertaking) διοργανώνει, στα μισά της εκστρατείας επικαιροποίησης του Ευρωπαϊκού Γενικού Σχεδίου για την διαχείριση της Εναέριας Κυκλοφορίας, Αir Τraffic Μanagement (ATM Master Plan), εργαστήριο διαβούλευσης (consultation workshop) με τα ενδιαφερόμενα μέρη για να παρουσιάσει τις αναδυόμενες ιδέες και να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τις βασικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης που απαιτούνται για να γίνει η Ευρώπη πιο αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Απριλίου και θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλλες στην έδρα της EUROCONTROL (αίθουσα συνεδριάσεων EUROPA).

Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη του επικαιροποιημένου ATM Master Plan το οποίο προβλέπεται να εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο της SESAR JU στα τέλη του 2024.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ατζέντα εδώ και το υλικό του εργαστηρίου εδώ.

Επειδή Δεδομένου οτι έχει ήδη επιτευχθεί η μέγιστη χωρητικότητα της αίθουσας συνεδριάσεων, η παρακάτω φόρμα εγγραφής είναι μόνο για Online συμμετοχή.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ

Date

Απρ 22 - 23 2024
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm