Ευρωπαϊκή εκδήλωση ενημέρωσης και δικτύωσης για το Cluster 6 – Προκηρύξεις 2024

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τη διοργάνωση εκδηλώσεων ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ 26-28 Σεπτεμβρίου, σχετικά με τις προκηρύξεις που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Εργασίας του Cluster 6 “Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture & Environment” του Ορίζοντα Ευρώπη για το έτος 2024. Η υποβολή προτάσεων στις συγκεκριμένες προκηρύξεις θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου 2023.

Στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να διεξαχθεί η σχετική εκδήλωση δικτύωσης (brokerage event) για τις προκηρύξεις του Cluster 6, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν διά ζώσης διμερείς συναντήσεις με πιθανούς συνεργάτες από ολόκληρη την ΕΕ, αλλά και πέρα από αυτήν, καθώς και να αναζητήσουν συνεργασίες για την υποβολή προτάσεων. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση δικτύωσης βρίσκονται στη σχετική ιστοσελίδα, όπου βρίσκεται και η αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Οι εγγραφές για την εκδήλωση δικτύωσης έχουν κλείσει.

Στη συνέχεια, η εκδήλωση ενημέρωσης (information day) θα διεξαχθεί μεταξύ 27-28 Σεπτεμβρίου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής στις προκηρύξεις και η επεξήγηση βασικών εννοιών, αλλά και των διαδικασιών υποβολής και άλλων συναφών ζητημάτων. Η εκδήλωση διεξάγεται υβριδικά. Οι θέσεις για συμμετοχή διά ζώσης ενδέχεται να έχουν καλυφθεί. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Date

Σεπ 26 - 28 2023
Expired!

Περισσότερες Πληροφορίες

Read More

Διοργανωτής

Ευρωπαϊκή Επιτροπή
ΕΓΓΡΑΦΗ