Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Έρευνας και Καινοτομίας 2024

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Έρευνας και Καινοτομίας (Εβδομάδα Ε&Κ) 2024 είναι η εμβληματική σειρά εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έρευνα και την καινοτομία για το 2024. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης μεταξύ 18 και 21 Μαρτίου 2024 στο κτηριακό συγκρότημα Tour & Taxis στις Βρυξέλλες.

Γιορτάζοντας την 40χρονη πορεία των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Έρευνας και Καινοτομίας, η Εβδομάδα Ε&Κ 2024 θα επικεντρωθεί στο μέλλον της έρευνας και της καινοτομίας στην Ευρώπη και θα αναδείξει τη συμβολή τους στην προώθηση των πολιτικών προτεραιοτήτων της ΕΕ, ιδίως όσον αφορά την τεχνολογική πρωτοκαθεδρία και την ανταγωνιστικότητα της ΕΕ.

Η Εβδομάδα Ε&Κ 2024 απαρτίζεται από τις εξής επιμέρους εκδηλώσεις:

Η Εβδομάδα Ε&Κ 2024 αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ερευνητές, καινοτόμους επιχειρηματίες και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς για συνεδρίες με καταξιωμένους ομιλητές, συζητήσεις χάραξης πολιτικής, παρουσιάσεις ευκαιριών χρηματοδότησης, ευκαιρίες δικτύωσης, συνεδρίες με επενδυτές και εκθέσεις που παρουσιάζουν έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Έρευνας και Καινοτομίας είναι μια σειρά εκδηλώσεων που συνδιοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη βελγική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Ε&Κ 2024 είναι δωρεάν, ενώ οι προεγγραφές θα ξεκινήσουν σύντομα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στη σχετική ιστοσελίδα.

Date

Μαρ 18 - 21 2024
Expired!

Time

Όλη Μέρα

Περισσότερες Πληροφορίες

Read More

Τοποθεσία

Tour & Taxis, Βρυξέλλες, Βέλγιο
ΕΓΓΡΑΦΗ