Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Ορίζοντα Ευρώπη: Marie Skłodowska-Curie Actions, Ελλάδα-Κύπρος

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σας προσκαλούν στην διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Ορίζοντα Ευρώπη: Marie Skłodowska-Curie Actions, Ελλάδα-Κύπρος, που πραγματοποιούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, 15:00-17:30 μ.μ.

Οι διοργανωτές ως Εθνικά Σημεία Επαφής για το πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη», από κοινού με την πρωτοβουλία Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας και το δίκτυο EURAXESS Ελλάδας και Κύπρου, προσκαλούν την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα να παρακολουθήσει την ημερίδα.

Ερευνητές όλων των βαθμίδων, από όλα τα επιστημονικά πεδία, σε ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιχειρήσεις και όλοι οι δρώντες του συστήματος έρευνας και καινοτομίας, θα πληροφορηθούν για τις δυνατότητες που παρέχει το νέο Πρόγραμμα Εργασίας των Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω των Δράσεων MSCA και για τις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο Πρόγραμμα Εργασίας, και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στους εμπειρογνώμονες του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας, Δρ. Θεόδωρο Στάικο και Ελένη Δεληγιάννη.

Επίσης, οι Εθνικοί Εκπρόσωποι και Εμπειρογνώμονες για τις MSCA θα τοποθετηθούν σχετικά με τις Δράσεις και τα αποτελέσματα των προηγούμενων προσκλήσεων.

Τέλος, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους δυνητικούς συμμετέχοντες από τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Ελλάδας και της Κύπρου, από το Δίκτυο EURAXESS και την Πρωτοβουλία Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας Zoom.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δρ. Νάνσυ Μεγρέμη, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Marie Skłodowska-Curie Actions στο ΕΚΤ, και ο Δρ. Ιωάννης Θεοδώρου, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Marie Skłodowska-Curie Actions στο ΙδΕΚ. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ. Νάνσυ Μεγρέμη (amegremi@ekt.gr).

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας (European Research Executive Agency – REA).

Date

Φεβ 28 2023
Expired!

Time

3:00 pm - 5:30 pm