Save the date: 2022 European Sustainable Energy Week

09-05-2022

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αειφόρου Ενέργειας (European Sustainable Energy Week, EUSEW) μεταξύ 26 και 30 Σεπτεμβρίου 2022 στις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας (EUSEW) συγκεντρώνει δημόσιες αρχές, ιδιωτικές εταιρείες, εκπροσώπους έργων, ΜΚΟ και καταναλωτές για την προώθηση πρωτοβουλιών με στόχους την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μετάβαση προς την καθαρή, ασφαλή και αποδοτική παραγωγή και κατανάλωση ενέργειας.

Με θέμα την προώθηση βιώσιμων και ψηφιακών λύσεων για την ενεργειακή μετάβαση της Ευρώπης, η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη διάσκεψη πολιτικής υψηλού επιπέδου, την απονομή βραβείων, καθώς και την τρίτη ευρωπαϊκή ημέρα ενέργειας για τη νεολαία.

Η φετινή διοργάνωση EUSEW για το 2022 θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή: τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι ομιλητές θα μπορούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά ή διά ζώσης στις Βρυξέλλες (εφόσον το επιτρέπει η υγειονομική κατάσταση).

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Η σχετική συζήτηση είναι διαθέσιμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των @euenergyweek και #EUSEW2022.