Save the date: 2nd RICH Europe Proposal Check Event for Research Infrastructures call 2024

11-01-2024

Tags: none

Το έργο δικτύωσης των Εθνικών Σημείων Επαφής για τις Ερευνητικές Υποδομές του Ορίζοντα Ευρώπη, RICH EUROPE, διοργανώνει στις 22-23 Φεβρουαρίου 2024 διαδικτυακή εκδήλωση με αντικείμενο την προεπισκόπηση προτάσεων (Proposal Check event). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν έμπειροι αξιολογητές προτάσεων, καθώς και Εθνικά Σημεία Επαφής από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλες χώρες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα εξεταστούν προτάσεις που πρόκειται να υποβληθούν στις προκηρύξεις του 2024 για τις Ερευνητικές Υποδομές. Οι ενδιαφερόμενοι συντονιστές προτάσεων καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συμπληρωμένη με τα στοιχεία του φορέα τους και την πρότασής τους (Μέρος Β) που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συγγραφής, για το επιλεγμένο θέμα INFRA, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Οι προτάσεις οι οποίες θα επιλεχθούν για προεπισκόπηση, θα ανακοινωθούν στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο μέγιστος αριθμός προτάσεων που μπορούν να ελεγχθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας είναι έξι (6). Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Ο έλεγχος της κάθε πρότασης θα έχει μέγιστη διάρκεια 2 ώρες και οι αξιολογητές θα παρέχουν άμεσα σχόλια για περαιτέρω βελτίωση.