Εθνική ενημερωτική εκδήλωση: EIC info day, 6 Νοεμβρίου 2023

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα Πλαίσιο «Ορίζοντας Ευρώπη», σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει η Εκτελεστική Επιτροπή για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (European Innovation Council and SMEs Executive Agency, EISMEA), με τίτλο “EIC info day”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 και θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, με την ενεργό υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ITE και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ).

Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί με τη δια ζώσης παρουσία στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου του EIC (EIC Board), του Ταμείου EIC (EIC Fund), αλλά και εκπροσώπων της Ελληνικής Πολιτείας, οι οποίοι θα αναλύσουν πτυχές ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος, με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας. Έμφαση θα δοθεί στο εργαλείο EIC Accelerator, αναλύοντας επίσης τα υποστηρικτικά σχήματα της Σφραγίδας Αριστείας και του εργαλείου Plug-in.

Η σχετική ατζέντα είναι διαθέσιμη εδώ. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής στη σχετική πλατφόρμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακά.  Ο σχετικός σύνδεσμος είναι ο εξής:

https://ecconf.webex.com/ecconf/j.php?MTID=mb1fdb8b8a0443bf5c9a02d03b71994f2

.

Tags:

Date

Νοέ 06 2023
Expired!

Time

9:00 am - 5:00 pm

Περισσότερες Πληροφορίες

Read More
ΕΓΓΡΑΦΗ