Το Φεστιβάλ του Νέου Ευρωπαϊκού Bauhaus είναι γεγονός: Δηλώστε συμμετοχή έως τις 7 Μαρτίου!

23-02-2022

Tags:

Δημιουργοί, επιστήμονες, φορείς καινοτομίας, ερευνητικά ιδρύματα και οργανισμοί είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο πρώτο Φεστιβάλ του Νέου Ευρωπαϊκού Bauhaus, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9 και 12 Ιουνίου 2022, στην πόλη των Βρυξελλών αλλά και διαδικτυακά.

Οι διοργανωτές αναζητούν έργα που να ανταποκρίνονται στις αξίες και τις αρχές του Νέου Ευρωπαϊκού Bauhaus και να επιδεικνύουν πώς μπορούν να κάνουν το μέλλον των Ευρωπαίων πολιτών πιο βιώσιμο, όμορφο και χωρίς αποκλεισμούς. Η έκθεση που θα οργανωθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ, δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να προωθήσουν τις ιδέες τους και τις δράσεις τους, παρουσιάζοντας το έργο τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης το φεστιβάλ είναι μία σημαντική ευκαιρία για δικτύωση, όπου περιλαμβάνονται εκτός των άλλων συνέδρια προώθησης (pitching) σε πιθανούς επενδυτές.

Οι συμμετέχοντες που θέλουν να παρουσιάσουν το έργο τους που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Horizon 2020/Horizon Europe, μπορούν να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο τις δράσεις επικοινωνίας και διάχυσης, θεωρώντας έτσι το κόστος συμμετοχής ως επιλέξιμο κόστος στο πλαίσιο του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, τις αιτήσεις και τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στην πρόσκληση συμμετοχής. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 7η Μαρτίου 2022 (11.59 CET).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ενημερωτική εκδήλωση στο επίσημο κανάλι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο YouTube.