Ανοιχτή πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας για διαδικτυακό Pitching σε προμηθευτές

23-02-2022

Tags:

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας (EIC) σε συνεργασία με την Health Proc Europe και την European Health Public Procurement Alliance (EHPPA) διοργανώνουν μια εκδήλωση δικτύωσης στις 12 Απριλίου 2022, στις 12:00 μ.μ. (CET). Αυτή η διαδικτυακή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην αντιστοίχιση των δικαιούχων του EIC με τις ανάγκες μεγάλων Ευρωπαίων προμηθευτών στους τομείς που σχετίζονται με την υγεία και τη φροντίδα ηλικιωμένων.

Σε συνεργασία με το EIC, η Health Proc Europe και η EHPPA αναζητούν εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις που είναι πρόθυμες να παρουσιάσουν τις καινοτόμες λύσεις τους σε μεγάλους προμηθευτές στους τομείς της υγείας και της φροντίδας ηλικιωμένων. Οι επιλεγμένες ΜΜΕ που υποστηρίζονται από το EIC θα έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτομίες και τις λύσεις τους κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίας προώθησης. Οι εταιρείες με τις πιο πειστικές λύσεις θα προσκληθούν να παρευρεθούν στην πανευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής για την Υγεία, τον Σεπτέμβριο 2022 στις Βρυξέλλες.

Σε ποιους απευθύνεται?

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις ΜΜΕ που υποστηρίζονται από το EIC και δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων ή υπηρεσιών στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης ηλικιωμένων, που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες πέντε διαφορετικών ενδιαφερομένων οργανισμών (Health & Social Care Consortium of Catalonia, GLSMED, GIP Resah, Purch AB και Median Group).

Eάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 4 Μαρτίου, εδώ.