Εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας : INNOVEIT WEEKS

07-07-2022

Tags:

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (European Institute of Innovation & Technology, EIT) διοργανώνει και φέτος την εμβληματική του εκδήλωση “INNOVEIT”.

Η φετινή εκδήλωση αλλάζει μορφή και γίνεται ‘INNOVEIT WEEKS’ : Τις πρώτες εβδομάδες του φθινόπωρου του 2022, μία σειρά εκδηλώσεων θα διεξαχθούν σε 10 διαφορετικές Ευρωπαϊκές πόλεις.

Κάθε πόλη θα φιλοξενήσει μία εκδήλωση οργανωμένη γύρω από μία διαφορετική θεματολογία. Αναλυτικά οι πόλεις που συμμετέχουν στο ‘INNOVEIT WEEKS’, όπως και οι θεματικές τους είναι διαθέσιμες εδώ

Το ΕΙΤ είναι το μεγαλύτερο οικοσύστημα καινοτομίας της Ευρώπης. Οι συμμετέχοντες στις εκδήλωσεις θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το ΕΙΤ και τις δράσεις του και να γνωρίσουν επιχειρηματικές ιδέες και καινοτομίες που υποστηρίζονται από αυτό. Επίσης, θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες βασικές Ευρωπαϊκές πολιτικές και πρωτοβουλίες όπως είναι η νέα Ευρωπαϊκή Συμφωνία, η νέα πρωτοβουλία "European Bauhaus" και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης. Επίσης, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ‘INNOVEIT WEEKS’, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία συναντήσουν εκπροσώπους από την βιομηχανία, κορυφαία πανεπιστήμια, νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες μονόκερους, καθώς και ερευνητές, επιστήμονες, επενδυτές και υπεύθυνους για την χάραξη ευρωπαϊκών πολιτικών. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις ευκαιρίες συμμετοχής και υποστήριξης από το ΕΙΤ, , ανεξάρτητα από το στάδιο καινοτομίας στο οποίο βρίσκονται οι ιδέες τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση είναι διαθέσιμες εδώ. Η φόρμα για την εγγραφή στην εκδήλωση θα ανοίξει σύντομα.