Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Cluster 2: διαθέσιμες σε βίντεο οι παρουσιάσεις των επιμέρους θεματικών

16-01-2023

Τα βίντεο των παρουσιάσεων των επιμέρους θεματικών για την εκδήλωση ενημέρωσης του Cluster 2 που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, είναι ήδη διαθέσιμα.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρακολουθήσουν αυτά τα βίντεο πριν από την εκδήλωση, ώστε να είναι προετοιμασμένοι και να θέσουν ερωτήσεις στα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα παρουσιάσουν το Πρόγραμμα Εργασίας.
Μπορείτε να βρείτε τα βίντεο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Μόλις συνδεθείτε, κάνετε κλικ στην "Εμφάνιση λεπτομερειών" (“Show details”) που βρίσκεται κάτω από καθεμία απο τις ενότητες και, στη συνέχεια, στο κάτω μέρος του παραθύρου που εμφανίζεται, επιλέγετε την ενότητα "Σχετικοί σύνδεσμοι ” (“Related links”) που θα σας οδηγήσει στο βίντεο της παρουσίασης του θέματος.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη κοινοποιήσει αυτές τις πληροφορίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εδώ:

• https://twitter.com/JGuerrier_EU/status/1612840385726009345
https://research-innovation-community.ec.europa.eu/events/6wpb8q0qb5i1CN0VaWS5BF/overview

Μη ξεχάσετε ότι μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε στην εκδήλωση διτκύωσης που αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την εύρεση του κατάλληλου εταίρου και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου. ‘Ηδη έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 800 συμμετέχοντες από 55 χώρες. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες στον ιστότοπο της εκδήλωσης: Horizon Europe Cluster 2 Brokerage Event - Info (b2match.io)