Εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΕΙΤ InnoEnergy Master School για το 2023

10-01-2023

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (European Institute of Innovation and Technology -ΕΙΤ) και συγκεκριμένα το InnoEnergy Master School, διοργανώνει το 2023 πέντε webinars, για ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο.

Το ΕΙΤ InnoEnergy Master School είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από τους μετόχους του ΕΙΤ InnoEnergy και αποτελεί μέρος της στρατηγικής του, με σκοπό τη δημιουργία φιλόδοξου εργατικού δυναμικού για μία αειφόρο ενεργειακή Ευρωπαϊκή βιομηχανία. Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος, για το 2023 διοργανώνονται τα εξής webinars:

-InnoTalks: Ask Admissions - Round 2: 12 January 2023. 15.00 CET. Το Admissions Office απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τον 2ο γύρο των αιτήσεων, για την εγγραφή στα μεταπτυχιακά προγράμματα του EIT InnoEnergy.

-InnoTalks: Master's in Energy for Smart Cities: 17 January 2023. 15.00 CET. Σε αυτό το webinar, εκπρόσωποι από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την Ενέργεια στις Έξυπνες Πόλεις παρουσιάζουν το περιεχόμενο των μαθήματων και το syllabus, ενώ απαντούν σε απορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που αφορά τα έξυπνα κτίρια και τις αειφόρες κοινότητες.

-EIT InnoEnergy Master School & GuateFuturo: 17 January 2023. 19.30 CET. Ενημέρωση για την συνεργασία του EIT InnoEnergy με την ΜΚΟ GuateFuturo και την υποστήριξη της χρηματοδότησης φοιτητών από την Γουατεμάλα, ώστε να προωθήσουν την καριέρα τους.

-Information Session for students from Nigeria: 19 January 2023. 13.00 CET. Το EIT InnoEnergy Master School, ενθαρρύνει τους μηχανικούς ενέργειας, να επιλέξουν επαγγέλματα σχετικά με την ενεργειακή μετάβαση και τους ενισχύει με γνώσεις και δεξιότητες προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό το webinar, οι μαθητές καλούνται να παρουσιάσουν την εμπειρία τους στο EIT InnoEnergy Master School. Επιπλέον, η εταιρεία Rainbow Consulting, η οποία είναι η εκπρόσωπος του EIT InnoEnergy στην Νιγηρία, θα παρέχει πληροφορίες για την υποστήριξη φοιτητών.

-InnoTalks Q&A: Master's in Energy Technologies: 29 March 2023. 15.00 CET. Διαδραστικό webinar με Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την συμμετοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που αφορά Ενεργειακές τεχνολογίες.