REPowerEU – Ευκαιρίες χρηματοδότησης για την Έρευνα και την Καινοτομία

25-04-2023

Στις 23 Μαΐου 2023, η Ευρωπαϊκή Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας θα διοργανώσει μια εκδήλωση ενημέρωσης στις Βρυξέλλες, σχετικά με τις οικονομικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες πέρα από το πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη, με στόχο την υποστήριξη για την υιοθέτηση  νέων τεχνολογιών και συστημάτων από την αγορά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει διαφορετικές παρουσιάσεις από το Ταμείο Καινοτομίας, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Connecting Europe Facility και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας, ακολουθούμενες από ένα τελικό μέρος με ερωτήσεις και απαντήσεις. Η Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας έχει μεγάλες δυνατότητες να τονώσει την ανάπτυξη εναλλακτικών ενεργειακών λύσεων και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας στις μεταφορές, τη στέγαση και τη βιομηχανία. Αυτή η διά ζώσης εκδήλωση θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να μάθουν περισσότερα για τις δυνατότητες ωρίμανσης τεχνολογιών και εισόδου στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου από τις 9:30 έως τις 12:00 CET, με φυσική παρουσία, στο Centre de Conférence Albert Borschette, στις Βρυξέλλες. Οι συμμετέχοντες που θέλουν να παρευρεθούν διά ζώσης, καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα.

Η εκδήλωση θα καταγραφεί και θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο. Για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση διαδικτυακά, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.