Save the date: 2023 EU AgriResearch Conference

28-03-2023

Το συνέδριο 2023 EU AgriResearch Conference θα λάβει χώρα μεταξύ 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2023 στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής εδώ. Εγγραφές γίνονται δεκτές έως την 1η Μαΐου 2023.

Η φετινή διοργάνωση θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συνδιαλλαγούν με επιστήμονες, αγρότες και αγροτικές κοινότητες, εκπρόσωπους της βιομηχανίας, σύμβουλους, φορείς χάραξης πολιτικής, εκπρόσωπους ΜΚΟ και φορέων της κοινωνίας των πολιτών. Θα παρέχει μια επισκόπηση των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων έρευνας και καινοτομίας και των επιτευγμάτων τους στη γεωργία, τη δασοκομία και την αγροτική ανάπτυξη. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν επίσης να μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης του μελλοντικού θεματολογίου της ΕΕ για τη γεωργική έρευνα και την καινοτομία.

Η προκαταρκτική ατζέντα και το αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου είναι ήδη διαθέσιμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τη σχετική δραστηριότητα στα social media μέσω του hashtag #AgriResearch.