Save the Date: CBE JU Stakeholder Forum, 6-7 Δεκεμβρίου 2023, Βρυξέλλες

30-06-2023

Η εκδήλωση CBE JU Stakeholder Forum 2023 της Σύμπραξης για την Κυκλική και Βιο-βασισμένη Οικονομία (CBE JU) θα διεξαχθεί διά ζώσης για πρώτη φορά στις Βρυξέλλες, μεταξύ 6-7 Δεκεμβρίου 2023. Η εκδήλωση θα εστιάσει στις προοπτικές εξέλιξης του κλάδου της κυκλικής και βιο-βασισμένης οικονομίας στην Ευρώπη και αναμένεται να συγκεντρώσει περί τους 600 παρευρισκόμενους.

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στις θεματικές της τόνωσης της ζήτησης για κυκλικές και βιο-βασισμένες λύσεις, της διευκόλυνσης των επενδύσεων και της κλιμάκωσης (scale up) της κυκλικής, βιο-βασισμένης παραγωγής στον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά και των απαιτούμενων δράσεων έρευνας και καινοτομίας ώστε να διατηρηθεί η ευρωπαϊκή πρωτοκαθεδρία στον βιο-βασισμένο κλάδο μεσομακροπρόθεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συζητήσεις θα εμπλουτιστούν με την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και ανταλλαγής εμπειριών, ενώ παράλληλα θα διοργανωθεί σειρά από διαδραστικά εργαστήρια και έκθεση με τη συμμετοχή καινοτόμων έργων που χρηματοδοτούνται από τη CBE JU.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα στη σχετική ιστοσελίδα, ενώ οι εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν εντός του Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες καλείστε να ακολουθείτε το hashtag #CBESF23 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να εγγραφείτε στο σχετικό newsletter.