Save the date: RICH Europe Proposal Check Event for Research Infrastructures call 2023

06-02-2023

Το έργο δικτύωσης των Εθνικών Σημείων Επαφής για τις Ερευνητικές Υποδομές του Ορίζοντα Ευρώπη, RICH Europe, διοργανώνει στις 16 και 17 Φεβρουαρίου υβριδική ημερίδα με αντικείμενο τον έλεγχο προτάσεων (Proposal Check workshop). Η ημερίδα διοργανώνεται στην Πράγα της Τσεχίας από το Technology Centre Prague. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν έμπειροι αξιολογητές προτάσεων, καθώς και Εθνικά Σημεία Επαφής από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλες χώρες.

Η εκδήλωση θα εστιάσει σε προτάσεις με συντονιστή από χώρα widening, ή με συμμετοχή εταίρων που προέρχονται από χώρες widening. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα εξεταστούν προτάσεις που πρόκειται να υποβληθούν στις προκηρύξεις: HORIZON-INFRA-2023-DEV-01, HORIZON-INFRA-2023-EOSC-01, HORIZON-INFRA-2023-SERV-01 and HORIZON-INFRA-2023-TECH-01. Οι ενδιαφερόμενοι συντονιστές καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συμπληρωμένη με τα στοιχεία του φορέα τους, καθώς και το μέρος Β’ (Part B) των προτάσεων που επιθυμούν να εξεταστούν. Οι συντονιστές μπορούν να απευθυνθούν στους υπεύθυνους της διοργάνωσης για περισσότερες πληροφορίες, στο e-mail: konickova@tc.cz.

Ο μέγιστος αριθμός προτάσεων που μπορούν να εξεταστούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας είναι 6. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ηλεκτρονικά, θα ενημερωθούν για τη σχετική διαδικασία μόλις εγκριθεί η συμμετοχή τους.
Η ατζέντα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη εδώ.

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 9 Φεβρουαρίου
Επιλογή προτάσεων – ενημέρωση συντονιστών: 10 Φεβρουαρίου
Τοποθεσία (διά ζώσης): Technology Centre Prague, Ve Struhách 27, Prague 6, Czech Republic