Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης και Δικτύωσης, για το Cluster 5 “Climate, Energy & Mobility”: 17-18 Οκτωβρίου 2023

27-06-2023

Tags:

Η διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης και Δικτύωσης* για το Cluster 5 “Climate, Energy & Mobility” των προκηρύξεων του 2024, θα διοργανωθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2023.

Η εκδήλωση ενημέρωσης θα παρουσιάσει τις προτεινόμενες θεματικές ενότητες του 2024, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας 2023-2024 του Ορίζοντα Ευρώπη στο Cluster 5 «Κλίμα, Ενέργεια και Κινητικότητα», στις 17 Οκτωβρίου του 2023. Η εκδήλωση δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν περισσότερα για τις επιλογές χρηματοδότησης για το 2024, οι οποίες εστιάζουν στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας στην Ευρώπη έως το 2050. 80 νέες θεματικές ενότητες θα παρουσιαστούν σε τέσσερις παράλληλες εκδηλώσεις. Για λεπτομερή ατζέντα, εγγραφή, περισσότερες πληροφορίες και τρόπους συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Μία ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση δικτύωσης, θα διοργανωθεί στις 18 Οκτωβρίου από το Δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής του Cluster 5, στο πλαίσιο του GREENET. Η εγγραφή για την συμμετοχή στην εκδήλωση δικτύωσης έχει ξεκινήσει και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Νομικές οντότητες οι οποίες θέλουν να συμμετέχουν σε σύντομες παρουσιάσεις από ενδιαφερόμενους φορείς (pitching sessions), μπορούν να στείλουν την παρουσίαση τους μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση δικτύωσης εδώ.

*Παράλληλα με τις παραπάνω εκδηλώσεις, είναι ανοικτή η βάση δεδομένων GREENET Partner Search Tool, η οποία διαχειρίζεται τις ευκαιρίες δικτύωσης στο Cluster 5. To GREENET Partner Search Tool φέρνει σε επαφή οργανισμούς (συντονιστές ή εταίρους) του Cluster 5, από όλο τον κόσμο. Δίνει την ευκαιρία για συνεργασίες σε πιθανά έργα του Ορίζοντα Ευρώπη, αλλά και διοργανώνει διαδικτυακές εκδηλώσεις. Οι εγγραφές θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος του 2023. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.