EIC Accelerator: αναβολή καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής

08-08-2023

Η τελευταία καταληκτική ημερομηνία υποβολής (cut-off) του EIC Accelerator για το 2023, προγραμματισμένη αρχικά για τις 4 Οκτωβρίου με βάση το φετινό πρόγραμμα εργασίας του EIC, μετατίθεται για τις 19 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν έτσι δύο παραπάνω εβδομάδες για να προετοιμάσουν τις εκτενείς προτάσεις τους (full / step 2 proposals) και να τις προσαρμόσουν με βάση τις τελευταίες αλλαγές στις διαδικασίες και στις φόρμες υποβολής.

Η παράταση αυτή δόθηκε ώστε να εξισορροπήσει την καθυστέρηση που προέκυψε από την παύση υποβολής προτάσεων πρώτης φάσης (short / step 1 proposals) μεταξύ 2 Ιουνίου και 3 Ιουλίου 2023, λόγω της αλλαγής πλατφόρμας υποβολής. Καθώς αλλαγή υπήρξε και στην πλατφόρμα υποβολής προτάσεων δεύτερης φάσης, όσοι αιτούντες εξάντλησαν το 12μηνο περιθώριο για την υποβολή πρότασης δεύτερης φάσης μετά τις 7 Ιουνίου, θα λάβουν παράταση ώστε να υποβάλλουν έως τις 19 Οκτωβρίου.

Οι αιτούντες μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στη σχετική λίστα ερωταπαντήσεων, καθώς στο βιντεοσκοπημένο σεμινάριο. Οι επόμενες καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής του EIC Accelerator θα ανακοινωθούν το Νοέμβριο με τη δημοσίευση του προγράμματος εργασίας του EIC για το 2024.