Εκδήλωση ενημέρωσης για το Cluster 4 – Digital, Industry and Space

31-08-2023

Tags:

Η κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης (Horizon Europe Cluster 4 Info Day) για τη θεματική περιοχή του Ορίζοντα Ευρώπη Cluster 4 - Digital, Industry and Space διοργανώνεται στις 11 και 12 Οκτωβρίου, διαδικτυακά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ) και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό για την Υγεία και τον Ψηφιακό Τομέα (HaDEA).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενημέρωσης θα παρουσιασθούν οι προκηρύξεις του 2024 για τη θεματική περιοχή Cluster 4 - Digital, Industry and Space. Εκπρόσωποι της ΕΕ θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις προκηρύξεις και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις. Επίσης, θα παρουσιασθούν γενικά θέματα σχετικά με τους κανόνες συμμετοχής, τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης προτάσεων.

Οι θεματικές ενότητες των προκηρύξεων του Cluster 4είναι οι εξής:

  • Climate neutral, circular and digitised production
  • Increased autonomy in key strategic value chains for resilient industry
  • World leading data and computing technologies
  • Digital and emerging technologies for competitiveness and fit for the Green Deal
  • Open strategic autonomy in developing, deploying and using global space-based infrastructures, services, applications and data
  • A human-centred and ethical development of digital and industrial technologies.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να διοργανωθεί και διαδικτυακή εκδήλωση δικτύωσης για την οποία λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.