Ενημερωτική ημερίδα του νέου Προγράμματος του EIC “Tech to Market Entrepreneurship & Venture Building”

23-02-2023

Default Image

Στις 15 Μαρτίου 2023, μεταξύ 10.30 και 11.30 CET, το EIC διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα που θα καλύψει τις πιο σημαντικές πτυχές του προγράμματος EIC Tech to Market Entrepreneurship & Venture Building και οι πρώτες δράσεις του που θα διοργανωθούν το επόμενο διάστημα.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας (EIC) ξεκινά το πρόγραμμα EIC Tech to Market Entrepreneurship & Venture Building, για να υποστηρίξει τους δικαιούχους φορείς από τα εργαλεία EIC Pathfinder και EIC Transition, στη μετάβασή της ιδέας τους από το εργαστήριο στην αγορά (Lab to market). Oι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν επιχειρηματικές γνώσεις και δεξιότητες και θα λάβουν συγκεκριμένη υποστήριξη για να οικοδομήσουν μια start-up επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές μέσω της ιστοσελίδας της Κοινότητας του EIC (EIC Community) επιλέγοντας το «EIC T2M Entrepreneurship & Venture Building Program – Info session».

Για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του προγράμματος  EIC Tech to Market.

Οι εγγραφές θα κλείσουν στις 10 Μαρτίου 2023, 00:00 CET.