Ενημερωτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Women Innovators

01-07-2024

Στις 5 Ιουλίου 2024, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) και ο Εκτελεστικός Οργανισμός του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας και των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων (EISMEA) διοργανώνουν ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για την ενημέρωση και παροχή πληροφοριών σχετικά με το Ευρωπαϊκό Βραβείο για τις Women Innovators.

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Women Innovators αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας (EIC), και γιορτάζει τα εξαιρετικά επιτεύγματα γυναικών επιχειρηματιών από ολόκληρη την ΕΕ και τις συνδεδεμένες χώρες του προγράμματος Ορίζοντας Ευρώπη, οι οποίες προωθούν θετικές αλλαγές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τον πλανήτη μέσω των καινοτόμων εγχειρημάτων τους.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου 2024.

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα έχουν τη δυνατότητα να: -μάθουν λεπτομέρειες για τις διαδικασίες που αφορούν την υποβολή αιτήσεων και την απονομή για κάθε κατηγορία βραβείων

-ακούσουν την εμπειρία που είχε μια νικήτρια του Ευρωπαϊκού Βραβείου Καινοτομίας 2024

-λάβουν συμβουλές για την προετοιμασία αιτήσεων για τα βραβεία

Το EIT και το EIC θα απονήμουν χρηματικά βραβεία ύψους εώς και 100.000 ευρώ σε τρεις κατηγορίες:

EIC Women Innovators: Ανοιχτή κατηγορία σε όλες τις γυναίκες ιδρύτριες και συνιδρύτριες από την ΕΕ και τις συνδεδεμένες χώρες. Τρία βραβεία ύψους 100.000 ευρώ, 70.000 ευρώ και 50.000 ευρώ θα απονεμηθούν στις 3 υποψήφιες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

EIC Rising Innovators: Απευθύνεται σε πολλά υποσχόμενες νέες ηλικίας κάτω των 35 ετών. Τρία βραβεία ύψους 50.000 ευρώ, 30.000 ευρώ και 20.000 ευρώ θα απονεμηθούν στις 3 υποψήφιες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

EIT Women Leadership: Επικεντρώνεται στις γυναίκες με άμεση σύνδεση με την κοινότητα του EIT. Τρία βραβεία ύψους 50.000 ευρώ, 30.000 ευρώ και 20.000 ευρώ θα απονεμηθούν στις 3 υποψήφιες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Για εγγραφή πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες Info Webinar on the European Prize for Women Innovators - European Commission (europa.eu)