Σχέδια Ισότητας των Φύλων στον Ορίζοντα Ευρώπη: Ποιους αφορά και πώς να συμμορφωθείτε με αυτά

10-06-2022

Η Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG-RTD) διοργανώνει την Πέμπτη 23 Ιουνίου, από τις 14:30 μέχρι τις 16:00 CET, διαδικτυακό σεμινάριο για την εξοικείωση των νομικών εκπροσώπων των οργανισμών (LEARs) με τις προϋποθέσεις των κριτηρίων επιλεξιμότητας σε ότι αφορά το Σχέδιο Ισότητας των Φύλων στον Ορίζονται Ευρώπη, με βάση την καθοδήγηση που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν τα πρακτικά βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν από  τους LEAR μέσω της πλατφόρμας της Επιτροπής «Participant Register» και θα παρουσιαστούν ακριβή παραδείγματα Σχεδίων Ισότητας Φύλλων που έχουν αναπτυχθεί επιτυχώς από οργανισμούς.    

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live  μέσω Youtube. Δεν απαιτείται εγγραφή.   

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης της Έρευνας & Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Jean-Éric PAQUET.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ατζέντα και τους ομιλητές στην σελίδα της εκδήλωσης : https://ec.europa.eu/research/participants/docs/h2020-funding-guide/other/event220623.htm

Για  οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με :  RTD-HORIZON-EU-GENDER-EQUALITY-PLAN@ec.europa.eu

Επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα παρακάτω Links:

Horizon Europe guidance on gender equality plans
Gender Equality Plans as an eligibility criterion in Horizon Europe