ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην εναρκτήρια ενημερωτική εκδήλωση για τον Ορίζοντα Ευρώπη

01-06-2021

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας διοργανώνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 εναρκτήρια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Το νέο Πρόγραμμα της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία «Ορίζοντας Ευρώπη» (2021-2027)

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της ελληνικής ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας για το νέο Πρόγραμμα Πλαίσιο «Ορίζοντας Ευρώπη». Προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσουν τη δομή του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στα νέα του στοιχεία.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, κάντε εγγραφή εδώ.

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται και από το κανάλι του Δικτύου ΠΡΑΞΗ στο YouTube: https://bit.ly/2RvPHIX

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ριζόπουλος.

Η ημερίδα διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ.

Δείτε τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης εδώ.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ.

Πληροφορίες:

Χριστιάνα Σιαμπέκου | siambekou@praxinetwork.gr | 210 3607690

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ | Εθνικό Σημείο Επαφής στον Ορίζοντα Ευρώπη

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), γνωστό ως GDPR, που τέθηκε σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, σάς ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της εναρκτήριας ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: Το νέο Πρόγραμμα της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία «Ορίζοντας Ευρώπη» (2021-2027), που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 9 Ιουνίου 2021, μεταξύ 11:00 – 14:30, με την εγγραφή και συμμετοχή σας στην εκδήλωση σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση δεδομένων και συναινείτε σε αυτή. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας του απορρήτου και τα δικαιώματά σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό μας τόπο (https://praxinetwork.gr/el/privacy).