Αναζήτηση εμπειρογνωμόνων στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες για την αξιολόγηση προτάσεων στην θεματική του Cluster 5

02-10-2024

O Ευρωπαϊκός Εκτελεστικός Οργανισμός για το Κλίμα, τις Υποδομές και το Περιβάλλον (CINEA) δημοσίευσε πρόσκληση για Ειδικούς στις Κοινωνικές Επιστήμες και τις Ανθρωπιστικές Σπουδές (SSH) για την αξιολόγηση προτάσεων για τις προκηρύξεις του 2025 στην θεματική του Cluster 5. Αν είστε εμπειρογνώμονας στον κλάδο αυτό και σας ενδιαφέρει η κοινωνική διάσταση των τεχνολογικών εξελίξεων στους τομείς του Κλίματος, της Ενέργειας και της Κινητικότητας, τότε μπορείτε να συμμετάσχετε ως αξιολογητής/τρια στις εν λόγω προκηρύξεις και συγκεκριμένα σε θεματικές που σχετίζονται με τις ηθικές, πολιτιστικές και κοινωνιολογικές πτυχές της κλιματικής αλλαγής, της ενέργειας και της κινητικότητας καθώς και θέματα που αφορούν στην διακυβέρνηση.

Μπορείτε να εγγραφείτε στη βάση δεδομένων για ειδικούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συμπληρώνοντας την αίτηση έως τις 4 Οκτωβρίου (και τα δύο βήματα είναι υποχρεωτικά). Οι αξιολογήσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως στο δεύτερο μισό του 2025.