Save the date! Ευρωπαϊκές Ημέρες Έρευνας και Καινοτομίας 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2022

04-05-2022

Οι φετινές Ευρωπαϊκές Ημέρες Έρευνας και Καινοτομίας θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μεταξύ 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Έρευνας και Καινοτομίας συγκεντρώνουν υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ερευνητές, επιχειρηματίες και πολίτες με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη διαμόρφωση του μελλοντικού τοπίου της έρευνας και της καινοτομίας στην Ευρώπη, αλλά και ευρύτερα.

Οι φετινές Ευρωπαϊκές Ημέρες Έρευνας και Καινοτομίας παρέχουν ευκαιρίες για τη συζήτηση και τη διαμόρφωση νέων λύσεων για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής ανθεκτικότητας και στρατηγικής αυτονομίας. Σας προσκαλούμε να συζητήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο η έρευνα και η καινοτομία συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση αυτή παρέχει την ευκαιρία για να συζητηθούν θέματα σχετικά με τη νέα Ευρωπαϊκή Ατζέντα Καινοτομίας, το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, τον πλούτο της Ευρωπαϊκής πολιτισμικής δημιουργικότητας, τις Αποστολές του Ορίζοντα Ευρώπη και πολλά άλλα.

Ακολουθώντας τη μεγάλη επιτυχία και τον αντίκτυπο της τελευταίας ψηφιακής εκδήλωσης, η φετινή διοργάνωση θα είναι ξανά εξ ολοκλήρου διαδικτυακή, επιτρέποντας την πρόσβαση του καθενός από οπουδήποτε. Όπως και οι προηγούμενες εκδηλώσεις, η διαδικτυακή αυτή ημερίδα χάραξης πολιτικής αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Η παρούσα πρόσκληση αποτελεί ένα save the date. Για περισσότερα νέα ακολουθήστε μας στο Twitter @EUScienceInnov και παρακολουθήστε τη σχετική συζήτηση στο #RiDaysEU.