Εθνική εκδήλωση για την Αποστολή της ΕΕ για το έδαφος στη Θεσσαλονίκη

18-04-2023

Το έργο nati00ns σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, διοργανώνει εθνική εκδήλωση για την Αποστολή "A Soil Deal for Europe", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2023, μεταξύ 10:30 και 14:30 ώρα Ελλάδας, στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή την εκδήλωση θα διερευνηθεί η αξία των εδαφών και θα δοθεί έμφαση στη σημασία των προτύπων διαχείρισης της γης σε όλους τους τομείς και σε διαφορετικές κλίμακες δράσης (τοπική, περιφερειακή, εθνική κ.λπ.) για να επιτραπεί η αποκατάσταση του εδάφους, εστιάζοντας στις αναγεννητικές αγροτικές πρακτικές. Αυτή η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές, αγρότες, δασολόγους και εκπροσώπους των επαγγελματικών τους ενώσεων, παραγωγούς, αγρότες, εταιρείες τροφίμων και βιοοικονομίας, καταναλωτές, πολίτες, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων ΜΚΟ και κυβερνητικών εκπροσώπων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται χωρίς κόστος, αλλά η εγγραφή είναι απαραίτητη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://nati00ns.eu/form/registration-form-greece-1

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διά ζώσης και online.